S.A.F.E. – 1. Slovenski Akro Festival

No Comments

SAFE festival

Prvi Slovenski akro festival je potekal na Rocenski ulici v Ljubljani (19.-21.6.2015), na katerem so bile predstavljene različne akrobatske veščine.

– AkroJoga, cirkuške veščine, terapevtsko letenje, partnerska in tudi talna akrobatika, zračne veščine in še marsikaj drugega.

Na festivalu je vzporedno potekalo kar nekaj delavnic. Za vsakega se je našlo nekaj. Poleg slovenskih, so bili na festivalu tudi tuji učitelji.

Emily Baxter & Martin Kvist

Že prvi dan je bilo veliko smeha ter zabave. Postavili smo tudi piramido.

AkroJoga piramida

Drugi dan se je začel z AkroJogo in nadaljeval s Fluid balance ter Aerial trakovi. To je bil zeloo zabaven ampak tudi utrujajoč dan. Kar nekaj smo se naučili ter preizkusili veliko novih stvari. Nekatere stvari so izgledale tako preproste, dokler jih nismo preizskuili sami:).

acroyoga veščine

Aerial trakovi safe festival

Akrobatske veščine s tako dobrimi učitelji in seveda “spoterji” sploh niso bile tak problem ;). Po napornem dnevu sta nam vse skupaj olajšala Olivia Winiger & Nick Elisseos s terapevtskim delom AkroJoge. Na koncu pa je sledila seveda, masažaaa in sproščanje.

Terapeutic acroyoga

Zanimive so bile tudi delavnice Cirkokroga, kateri se nam je pridružil v nedeljo. Tudi na koncu ni manjkalo zabave in AkroJogiranja v troje.

Cirkokrog delavnice

 

 

DSC_0074 DSC_0134 DSC_0123 20150621_181436

20150621_140055 20150621_115656 20150620_115730 akrojoga sandra dunja Terapeutic acroyoga

O AkroJogi

Najverjetneje ste AkroJogo opazili v kakšnem parku, kjer so jo izvajali študentje, ali si pogledali posnetke na youtubu. Morda ste na spletu opazili fotografije dveh nasmejanih »akrobatov«, ki eden na drugemu izvajata nemogoče akrobacije, na kakšnih eksotičnih lokacijah. In morda mislite, da tega sami ne zmorete.Z AkroJogo se lahko začne ukvarjati vsak, ne glede na starost in fizično pripravljenost!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment