Učitelji

  

Sandra – AFP osebna trenerka

Moje ime je Sandra Mestek in se z AkroJogo aktivno ukvarjam že od 2012-ega leta. Sem certificirana AFP trenerka. Svoja znanja sem izpopolnjevala tudi v tujini.  Udeležila sem se izobraževanja v Ameriki, ki je poglobilo moje razumevanje, ne samo o AkroJogi, ampak tudi o telesu ter pravilnem gibanju. Za učitelja  AcroYoge sem se izobrazila v švici, kjer sem se udeležila tudi izobraževanja o jogi. Udeležila sem se delavnic na Nizozemskem ter v Bosni. Ker se ukvarjam  z različnimi športi, sem hitro opazila, da Akrojoga ni samo šport, ampak veliko več, kar lahko prenesemo v vsakdanje življenje. Moj cilj je ljudem pokazati,  da skupaj, z nekaj zaupanja ter prepuščanja, lahko dosežemo zelo veliko ter, da je edina omejitev v življenju le ta, ki si jo postavimo sami. AkroJoga je  dinamična vadba, ki je preprosta in kompleksna hkrati. Moja pot se ni začela z veliko gibljivosti ali akrobacijami. Šele, ko sem se popolnoma predala tej  vadbi, se je moje razumevanje poglobilo v neizmerno strast in spoštovanje.


Pina – AFP osebna trenerka

Moje ime je Pina Kavka. Zaključujem s študijem predšolske vzgoje, sem pa tudi certificirana AFP osebna trenerka. V prostem času se posvečam športu in izpopolnjevanju svojega znanja na tem področju. S športom se ukvarjam od malih nog. Trenirala sem atletiko, ritmično gimnastiko, popularne plese, plavanje … v zadnjih nekaj letih pa se aktivno ukvarjam s funkcionalnimi treningi, jogo in AkroJogo. AkroJogo vidim kot zmes gimnastike, akrobatike, plesa v paru, prav tako pa je trening za našo osebnost, za prepuščanje in zaupanje drugemu v paru ter nas uči vedenja v različnih odnosih med ljudmi. AkroJoga me je naučila pomembnosti pravilne izvedbe ter tega da smo si vsi različni, telesno, mentalno … in prav na toliko različnih načinov dojemamo svet okoli sebe in se nanj odzivamo. Pri AkroJogi ni pomembno kako močni smo ali gibljivi … s treningi, z željo po učenju, izpopolnjevanju in opaznemu napredku lahko premagamo omejitve, ki jih bodisi imamo bodisi si jih postavimo sami.

Aleš

Moje ime je Aleš Cefera. Z AkroJogo se s prekinitvami ukvarjam že 5 let, efektivno pa so za mano približno 3 leta izkušenj. Pred akrojogo sem treniral umetnostno drsanje in kasneje ples, kjer sem si, skupaj z ostalimi aktivnostmi, prislužil težave s koleni. Ne glede na to, da zaradi operacije meniskusa težko izberem šport, ki bi mi ustrezal, lahko rečem, da je akrojoga tista aktivnost, ki ne samo, da stanja ne poslabša, temveč ravno nasprotno – z redno vadbo so bolečine praktično izginile! Akrojoga pa ne vpliva blagodejno samo na telo, ker je pomembna sestavina tudi zaupanje, se s treningom krepijo tudi družabni in/ali partnerski odnosi.