DCIM100GOPRO

 

Začetnemu tečaju se lahko pridruži vsak. Zahtevano ni nobeno predznanje, na treningih potrebujete le udobna športna oblačila, vadite lahko v nogavicah ali bosi.

Trening traja 90 minut.

Uvod v trening je sestavljen iz ogrevanja in vaj, ki nam pomagajo razumeti kako se naše telo giblje v položajih pri AkroJogi. Glavni namen je spoznati vaje, ki jih lahko izvajate tudi doma, če imate težave s hrbtenico ali bolečinami v križu. Po ogrevanju sledi “kalibracija”, kjer v paru izvajamo vaje, kjer se igramo z ravnotežjem in iščemo skupno težišče. Temu sledi glavni del treninga, kjer na vsakem terminu spoznamo 2 do 3 nove elemente. Kasneje napredujemo bolj počasi, ker so elementi težji. No koncu sledi razteg in masaže, kjer telo ohladimo in sprostimo napetosti.

Na začetnem tečaju se naučimo osnovnih elementov, ki služijo kot podlaga za nadaljevalni tečaj. Če menite, da ste že pripravljeni za nadaljevalni tečaj in obvladate elemente kot so ptiček (bird), stradle (sedlo), prasarita twist (prasarita obrat), tick-tack (tik-tak) in zvezda (star), potem se nam pridružite!